Az új Puskás Stadionban vannak helyek, ahonnan „nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”

futball
2019 október 29., 12:11
comments 399

Arról írt az Index, hogy dühöng a magyar fociválogatott szurkolóinak egy része, ugyanis nem tudtak jegyet venni az új Puskás Ferenc Stadion nyitómeccsére. Sokan nem értették a szurkolói kártyák rendszerét, mások viszont a meghatalmazások visszautasítása miatt szidják a szövetséget.

Hétfőre az összes jegyet eladták, így telt házas lesz a november 15-i Magyarország-Uruguay. De kb. 28 ezer jegyet fenntartott magának a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Az MLSZ egyébként később közölte, hogy még olyan helyekre is adtak el jegyeket a frissen felhúzott stadionba, ahonnan „nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.