Az új Puskás Stadionban vannak helyek, ahonnan „nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”

Arról írt az Index, hogy dühöng a magyar fociválogatott szurkolóinak egy része, ugyanis nem tudtak jegyet venni az új Puskás Ferenc Stadion nyitómeccsére. Sokan nem értették a szurkolói kártyák rendszerét, mások viszont a meghatalmazások visszautasítása miatt szidják a szövetséget.

Hétfőre az összes jegyet eladták, így telt házas lesz a november 15-i Magyarország-Uruguay. De kb. 28 ezer jegyet fenntartott magának a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Az MLSZ egyébként később közölte, hogy még olyan helyekre is adtak el jegyeket a frissen felhúzott stadionba, ahonnan „nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.