Az új Puskás Stadionban vannak helyek, ahonnan „nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”

Arról írt az Index, hogy dühöng a magyar fociválogatott szurkolóinak egy része, ugyanis nem tudtak jegyet venni az új Puskás Ferenc Stadion nyitómeccsére. Sokan nem értették a szurkolói kártyák rendszerét, mások viszont a meghatalmazások visszautasítása miatt szidják a szövetséget.

Hétfőre az összes jegyet eladták, így telt házas lesz a november 15-i Magyarország-Uruguay. De kb. 28 ezer jegyet fenntartott magának a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Az MLSZ egyébként később közölte, hogy még olyan helyekre is adtak el jegyeket a frissen felhúzott stadionba, ahonnan „nem minden irányban lehet tökéletesen látni a pályán történő eseményeket”:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.