Kidőlő vasoszlop miatt zuhanhatott le egy daruról két munkás Gödön

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Két munkás több méter magasból lezuhant, az egyikük meghalt, a másik pedig súlyosan megsérült, amikor hétfőn felborult egy emelőkosaras daru egy gödi mezőgazdasági telepen. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz.

Felborult emelőkosaras daru egy gödi mezőgazdasági telepen 2019. október 28-án.Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Az ATV szerint egy vasoszlop dőlt ki a helyéről, ami rádőlt az emelőkosarat tartó kocsira, az sodorhatta magával a darut és rajta a két munkást. Látszik is a nagy, kidőlt vasoszlop, ami egy közeli háztól pár centiméterre dőlt le. Az autóban ülő munkás csak annyit mondott, ők a kollégáival nem hibáztak.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.