Mégsem vesz a kormány hétmilliárdos ingatlant Vietnamban

Indoklás nélkül visszavonta a kormány azt a tavalyi határozatát, amely szerint hétmilliárd forinért vettek volna ingatlant Hanoiban, Vietnam fővárosában, hogy ott Magyar Művelődési és Közösségi Házat nyissanak

Nguyen Phu Trong, a Vietnami Kommunista Párt fõtitkára és Orbán Viktor tavaly szeptemberbenFotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A hvg.hu azt írja, hogy ehhez hasonlóan törölték azt a 2018-as döntést is, amely alapján az ukrajnai Lvivben vett volna ingatlant a kormány 100 millió forintért a Lembergi Magyarok Kulturális Szövetsége számára egy Magyar Ház kialakítására.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.