Vona Gábor kilépett a Jobbikból

POLITIKA
2019 október 29., 14:00
comments 421

Tavaly, a parlamenti választások után a Jobbik csalódást keltő eredménye miatt lemondott a pártelnöki tisztségéről, most pedig a pártból is kilépett Vona Gábor – írta meg a Népszava.

Vona tavaly óta a Jobbik munkájában sem vett , most pedig hivatalosan is megszüntette a párttagsági jogviszonyát, közéleti aktivitását elsősorban a Második Refomkor Alapítvány vezetőjeként akarja folytatni.

Vona Gábor egy 2014. novemberi Jobbik-rendezvényen
photo_camera Vona Gábor egy 2014. novemberi Jobbik-rendezvényen Fotó: Botos Tamás/444

„Ehhez a Jobbik sok sikert kíván neki. Vona Gáborral már tavaly tavasszal lezárult egy fontos fejezet a Jobbik történetében. Köszönet és tisztelet illeti közösségünkért tett erőfeszítéseiért, sikereiért!” – írta a Jobbik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.