Anti Viktort keresi a rendőrség a szabolcsi rendőrnek küldött gyászkoszorú miatt

A rendőrség körözési toplistája élére került az a férfi, akinek megbízásából egy szabolcsi határrendészt próbáltak megfélemlíteni egy koszorúval, amire a halálára vonatkozó utalásokat írtak.

Fotó: Ügyészség.hu

Korábban a koszorút kézbesítő két férfit már letartóztatták, akik egyébként 50 ezer forintot kaptak az akcióért. A rendőrség szerint megbízójuk Anti Viktor, 37 éves ukrán-magyar kettős állampolgár volt, akit nagy erőkkel keresnek. Azt kérik, hogy aki felismeri, jelentkezzen a rendőrség oldalán megadott elérhetőségeken.

Fotó: Police.hu

Kiderült az is, hogy az ukrán azért haragudott a rendőrre, mert az korábban intézkedett ellene. Ráadásul az ukrán férfi szerint a rendőr akadályozza a határ közelében végzett cigaretta-csempészetet is, ezért meg akarta félemlíteni.

Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó