Tarlós közlekedési és közszolgáltatási fejlesztésekért felelős miniszterelnöki megbízottként segít be Orbánnak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Orbán Viktor miniszterelnök országos közlekedési és közszolgáltatási infrastruktúra fejlesztéséért felelős miniszterelnöki megbízottá nevezte ki  Tarlós Istvánt, súgta meg Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke csütörtökön az MTI-nek. Az erről kiadott közlemény szerint „Budapest volt főpolgármestere Magyarország legtapasztaltabb és legsikeresebb önkormányzati szakembere, akinek tudására és javaslataira a miniszterelnök és a kormány is igényt tart” .

Fotó: botost/444.hu

Tarlós korábban már  beszélt arról, hogy tanácsadóként dolgozik majd be a miniszterelnöknek, de azt kikötötte, hogy  aktuális politikai ügyekkel és budapesti kérdésekkel egyáltalán nem kíván foglalkozni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.