300. aranyérmét nyerte Hosszú Katinka

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A világkupa-sorozat 2012-es indulása óta 300. egyéni aranyérmét gyűjtötte be Hosszú Katinka pénteken az oroszországi állomás első versenynapján, írja az MTI. A háromszoros olimpiai bajnok 200 méter pillangón győzött 2:08.23 perces idővel, mögötte Jakabos Zsuzsanna végzett. A harmadik magyar résztvevő, Verrasztó Evelyn hatodik lett.  

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.