Így néz ki a céges Halloween Magyarország harmadik leggazdagabb emberénél

Halloween-bulit tartott a Docler Holding, Gattyán György vállalata, az itt készült instaposztok alapján pedig egy fokkal látványosabb volt a körítés az átlagos céges összejöveteleknél.

Ezt a videót posztolta Gattyán a Marvel-tematikájú buliról

A 24.hu összeállítása szerint pedig felvonult itt egy sor híresség Talmácsi Gábortól Zimány Lindán át Vajna Tímeáig.

Gattyán György Magyarország harmadik leggazdagabb embere, vagyonát 280 milliárd forintra becsülik. Minden évben hasonló céges bulikat tart.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.