„Magyar pályákon ritkán látható” csodagóllal verte a Honvéd a Puskást

futball
2019 november 02., 15:05

A Honvéd-szurkolóknak mindig különleges alkalom a Puskás Akadémia elleni meccs, mert a piros-fekete fanatikusok valójában sose bocsátották meg, hogy Felcsút magáévá tette a kispesti klub évtizedes legendájának nevét. 

Idén ráadásul a Puskás Ferencről elnevezett csapat elég jól szerepel az NB1-ben: 4. helyen álltak a 11. forduló előtt, megelőzve a Honvédot, a soron következő bajnoki meccset pedig történetesen a miniszterelnöki szentélyben rendezték. 

A 71. percben 1-1 volt az állás, amikor Gazdag Dániel elindult baloldalról a kapu elé, kényszerítőzött egyet a nigeri Mutarival, aztán, ahogy mondani szokás, „hazai pályákon ritkán látható” jelenetsor következett: 

link Forrás

A győzelemmel a Honvéd 5. helyen áll 16 ponttal, közvetlenül a 20 pontos felcsútiak mögött. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.