„Magyar pályákon ritkán látható” csodagóllal verte a Honvéd a Puskást

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Honvéd-szurkolóknak mindig különleges alkalom a Puskás Akadémia elleni meccs, mert a piros-fekete fanatikusok valójában sose bocsátották meg, hogy Felcsút magáévá tette a kispesti klub évtizedes legendájának nevét. 

Idén ráadásul a Puskás Ferencről elnevezett csapat elég jól szerepel az NB1-ben: 4. helyen álltak a 11. forduló előtt, megelőzve a Honvédot, a soron következő bajnoki meccset pedig történetesen a miniszterelnöki szentélyben rendezték. 

A 71. percben 1-1 volt az állás, amikor Gazdag Dániel elindult baloldalról a kapu elé, kényszerítőzött egyet a nigeri Mutarival, aztán, ahogy mondani szokás, „hazai pályákon ritkán látható” jelenetsor következett: 

A győzelemmel a Honvéd 5. helyen áll 16 ponttal, közvetlenül a 20 pontos felcsútiak mögött. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.