Ne ijedjenek meg, valami náci témájú filmet forgatnak a Keletiben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Több olvasónk is jelezte, hogy reggel 8 óra tájban horogkeresztes lobogók fogadták őket a Keleti pályaudvaron. 

A jelek szerint valami náci tematikájú filmet forgatnak, de az többek számára csak azután vált egyértelművé, hogy a peron végére érve elhaladtak a világítástechnikai berendezések és kamerák mellett. (Frissítés 9.44: a peronra kikerültek táblák, amelyek filmforgatásról tájékoztatnak, de nem minden vágány mentén.)

Azért valószínűleg (remélhetőleg) a kormányablakot hirdető molinókat kitakarják majd a horogkeresztek alól:

Fotó: Varga Christian-Zsolt
Fotó: Varga Christian-Zsolt
Fotó: Varga Christian-Zsolt
Fotó: Varga Christian-Zsolt
Fotó: Varga Christian-Zsolt
Fotó: Varga Christian-Zsolt


Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.