A pozsonyi Ocean's 7

Félmillió eurót érő zsákmánnyal lépett le az a héttagú banda, amelyik szombat hajnalban 3-kor tört be az egyik pozsonyi bevásárlóközpontban lévő ékszerboltba. 

A szlovák rendőrség videót tett közzé a betörésről. A társaság alaposan megtervezte az akciót, a sofőr felgyújtotta azt a kocsit, amivel jöttek, a többiek közben felfeszítették a rácsot, átbújtak alatta, besöpörték, amit találtak, majd gyalog menekültek el. Bár a végén egy pillanatra mintha eltévedtek volna a nagy rohanásban, így is gyorsan végeztek. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.