A pozsonyi Ocean's 7

Félmillió eurót érő zsákmánnyal lépett le az a héttagú banda, amelyik szombat hajnalban 3-kor tört be az egyik pozsonyi bevásárlóközpontban lévő ékszerboltba. 

A szlovák rendőrség videót tett közzé a betörésről. A társaság alaposan megtervezte az akciót, a sofőr felgyújtotta azt a kocsit, amivel jöttek, a többiek közben felfeszítették a rácsot, átbújtak alatta, besöpörték, amit találtak, majd gyalog menekültek el. Bár a végén egy pillanatra mintha eltévedtek volna a nagy rohanásban, így is gyorsan végeztek. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.