Balotelli a rasszista szurkolók közé rúgta a labdát, aztán levonult a pályáról

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy időre félbeszakad a Verona-Brescia olasz bajnoki, mert az 54. percben Mario Balotelli megelégelte a neki szánt rasszista bekiabálásokat, a hazai nézők közé rúgta a labdát és levonult a pályáról. 

A most a Bresciában játszó 29 éves csatár a csapattársai kérésére 10 perc után visszatért, és miután felolvastak egy, a rasszizmust elítélő szöveget a szurkolóknak, folytatódott a meccs. Balotelli ezután gólt is lőtt a Veronának, de csapata kikapott 2-1-re. 

(nso)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.