Még mielőtt bemegy a temetőbe emlékezni elhunyt szerettére, üljön le egy pillanatra, mert a képviselő úr átadja a temetőkaput

POLITIKA
2019 november 03., 17:44
comments 151

Sok szép pillanata volt már valamit átadó politikusnak, de Hörcsik Richárd, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. választókerületének fideszes képviselője igazán érzi, mikor van itt az ideje az ünneplésnek. 

A politikus november 1-én, Mindenszentek napján Kovácsvágáson avatta fel a faragott temetőkaput, ezt most ki is posztolta.

photo_camera Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

A posztjában nagyon szépen összekötötte az avatást Mindenszentekkel/Halottak napjával. 

„Ezekben a napokban mindannyian fájó szívvel, szeretettel és hálával gondolunk elhunyt szeretteinkre.

Ennek jegyében készült el Kovácsvágáson a faragott temetőkapu is, melynek átadásán közösen emlékeztünk mindazokra, akik már nem lehetnek velünk!

Legyen áldott emlékezetük!”

Szép számú közönség előtt beszélt a képviselő. 

photo_camera Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

Az egybegyűltek a szalagátvágás után

photo_camera Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

be is mehettek a temetőbe, miután végre kinyitották a felavatott kaput.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt