Még mielőtt bemegy a temetőbe emlékezni elhunyt szerettére, üljön le egy pillanatra, mert a képviselő úr átadja a temetőkaput

POLITIKA
2019 november 03., 17:44

Sok szép pillanata volt már valamit átadó politikusnak, de Hörcsik Richárd, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. választókerületének fideszes képviselője igazán érzi, mikor van itt az ideje az ünneplésnek. 

A politikus november 1-én, Mindenszentek napján Kovácsvágáson avatta fel a faragott temetőkaput, ezt most ki is posztolta.

photo_camera Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

A posztjában nagyon szépen összekötötte az avatást Mindenszentekkel/Halottak napjával. 

„Ezekben a napokban mindannyian fájó szívvel, szeretettel és hálával gondolunk elhunyt szeretteinkre.

Ennek jegyében készült el Kovácsvágáson a faragott temetőkapu is, melynek átadásán közösen emlékeztünk mindazokra, akik már nem lehetnek velünk!

Legyen áldott emlékezetük!”

Szép számú közönség előtt beszélt a képviselő. 

photo_camera Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

Az egybegyűltek a szalagátvágás után

photo_camera Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

be is mehettek a temetőbe, miután végre kinyitották a felavatott kaput.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.