Még mielőtt bemegy a temetőbe emlékezni elhunyt szerettére, üljön le egy pillanatra, mert a képviselő úr átadja a temetőkaput

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Sok szép pillanata volt már valamit átadó politikusnak, de Hörcsik Richárd, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 5. választókerületének fideszes képviselője igazán érzi, mikor van itt az ideje az ünneplésnek. 

A politikus november 1-én, Mindenszentek napján Kovácsvágáson avatta fel a faragott temetőkaput, ezt most ki is posztolta.

Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

A posztjában nagyon szépen összekötötte az avatást Mindenszentekkel/Halottak napjával. 

„Ezekben a napokban mindannyian fájó szívvel, szeretettel és hálával gondolunk elhunyt szeretteinkre.

Ennek jegyében készült el Kovácsvágáson a faragott temetőkapu is, melynek átadásán közösen emlékeztünk mindazokra, akik már nem lehetnek velünk!

Legyen áldott emlékezetük!”

Szép számú közönség előtt beszélt a képviselő. 

Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

Az egybegyűltek a szalagátvágás után

Fotó: Hörcsik Richárd/Facebook

be is mehettek a temetőbe, miután végre kinyitották a felavatott kaput.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.