Ellopták Lajkó Félix 160 milliós hegedűjét

Pénteken a déli órákban Péterrévén, a temető melletti utcában kirabolták Lajkó Félix hegedűművészt – írta meg a vajdasági Magyar Szó.

Lajkó Félix 2018. február 11-én a Várkert Bazárban.Fotó: Elekes Andor/Wikipedia

A la szerint a zenész a családjával a rokonaik sírjához látogatott, amikor az autójából eltűnt a drága hegedű, és azonnal bejelentést tettek a rendőrségen.

A belgrádi szerb média szerint az 1800-as években készült, Domenico Montagnana márkájú, igen ritka hegedű értéke 500 ezer euró, azaz kb. 164 millió forint. A rendőrség az esetet súlyos rablásnak minősítette, nyomoznak. (Magyar Szó)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.