Ellopták Lajkó Félix 160 milliós hegedűjét

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pénteken a déli órákban Péterrévén, a temető melletti utcában kirabolták Lajkó Félix hegedűművészt – írta meg a vajdasági Magyar Szó.

Lajkó Félix 2018. február 11-én a Várkert Bazárban.Fotó: Elekes Andor/Wikipedia

A la szerint a zenész a családjával a rokonaik sírjához látogatott, amikor az autójából eltűnt a drága hegedű, és azonnal bejelentést tettek a rendőrségen.

A belgrádi szerb média szerint az 1800-as években készült, Domenico Montagnana márkájú, igen ritka hegedű értéke 500 ezer euró, azaz kb. 164 millió forint. A rendőrség az esetet súlyos rablásnak minősítette, nyomoznak. (Magyar Szó)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.