Új logót kap a Facebook, és a cég többi platformján is ott lesz az anyacég neve

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Facebook ezzel foglalkozó csapata új logókat készít a Facebook-birodalomhoz tartozó alkalmazásoknak – írja a Verge. Így az Instagram és a WhatsApp felületén is a „from Facebook” szöveg szerepel majd az alkalmazás stílusában, ezt Mark Zuckerberg Facebook-vezér egy videóban mutatta be:

A Facebook nyáron kezdte el az appok átnevezését, erre Zuckerberg szerint a közösség tisztánlátása érdekében volt szükség, hogy az egyes technológiákat könnyebb legyen megkülönböztetni. A Facebook mostantól: FACEBOOK.

A lépésre azután került sor, hogy politikusok és fogyasztóvédők követelték, hogy a cégstruktúrát tegyék átláthatóbbá. A Google 2015-ben hasonlóan járt el, amikor létrehozta az Alphabetet. (VergeNBC News)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.