Új logót kap a Facebook, és a cég többi platformján is ott lesz az anyacég neve

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Facebook ezzel foglalkozó csapata új logókat készít a Facebook-birodalomhoz tartozó alkalmazásoknak – írja a Verge. Így az Instagram és a WhatsApp felületén is a „from Facebook” szöveg szerepel majd az alkalmazás stílusában, ezt Mark Zuckerberg Facebook-vezér egy videóban mutatta be:

A Facebook nyáron kezdte el az appok átnevezését, erre Zuckerberg szerint a közösség tisztánlátása érdekében volt szükség, hogy az egyes technológiákat könnyebb legyen megkülönböztetni. A Facebook mostantól: FACEBOOK.

A lépésre azután került sor, hogy politikusok és fogyasztóvédők követelték, hogy a cégstruktúrát tegyék átláthatóbbá. A Google 2015-ben hasonlóan járt el, amikor létrehozta az Alphabetet. (VergeNBC News)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.