Csökkenteni fogják a méregdrága uszoda jegyárait

PÉNZ
2019 november 05., 05:31
comments 85

Egyelőre csak egy 25 méteres medencét használhat a nagyközönség, mégis horribilis jegyárakkal nyitották meg a Gyarmati Dezső Uszodát Máriaremetén. Ahogy hétfőn írtuk, egy felnőtt napijegy 4600 forintba (a kerületi lakosoknak kedvezménnyel 3800 forintba), egy éves bérlet pedig 480 ezer forintba kerül.

A Gyarmati Dezsõ Uszoda Budapesten
photo_camera Az uszoda a szeptemberi átadóünnepségen Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Őrsi Gergely, a II. kerület októberben megválasztott ellenzéki polgármestere az Indexnek azt mondta, az áraknak igazodniuk kell a szolgáltatások színvonalához. „Az elkövetkező három hónapban az a célunk, hogy a helyben élőkkel megtaláljuk a szolgáltatások bővítési lehetőségeit, belőjük a megfelelő jegyárszintet és kedvezményezetti szintet”.

Őrsi azt ígérte, pár héten belül megnyitják a kültéri, 33,3 méteres medencét, amit sátorral fednek be, hogy télen is lehessen használni. Aztán csökkentik a jegyárakat, és elkezdik kiépíteni az alagsorban a szaunákat, közösségi tereket. „Ezt az uszodát már készen kaptuk, már amennyire ezt késznek lehet mondani.”

photo_camera Őrsi Gergely Fotó: botost/444.hu

Láng Zsolt, az előző polgármester a kampány idején adta át az uszodát, ami csak próbaüzemben működik, a műszaki munkálatok még nem zárultak le teljesen. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.