Csökkenteni fogják a méregdrága uszoda jegyárait

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egyelőre csak egy 25 méteres medencét használhat a nagyközönség, mégis horribilis jegyárakkal nyitották meg a Gyarmati Dezső Uszodát Máriaremetén. Ahogy hétfőn írtuk, egy felnőtt napijegy 4600 forintba (a kerületi lakosoknak kedvezménnyel 3800 forintba), egy éves bérlet pedig 480 ezer forintba kerül.

Az uszoda a szeptemberi átadóünnepségenFotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Őrsi Gergely, a II. kerület októberben megválasztott ellenzéki polgármestere az Indexnek azt mondta, az áraknak igazodniuk kell a szolgáltatások színvonalához. „Az elkövetkező három hónapban az a célunk, hogy a helyben élőkkel megtaláljuk a szolgáltatások bővítési lehetőségeit, belőjük a megfelelő jegyárszintet és kedvezményezetti szintet”.

Őrsi azt ígérte, pár héten belül megnyitják a kültéri, 33,3 méteres medencét, amit sátorral fednek be, hogy télen is lehessen használni. Aztán csökkentik a jegyárakat, és elkezdik kiépíteni az alagsorban a szaunákat, közösségi tereket. „Ezt az uszodát már készen kaptuk, már amennyire ezt késznek lehet mondani.”

Őrsi GergelyFotó: botost/444.hu

Láng Zsolt, az előző polgármester a kampány idején adta át az uszodát, ami csak próbaüzemben működik, a műszaki munkálatok még nem zárultak le teljesen. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.