Csökkenteni fogják a méregdrága uszoda jegyárait

2019 november 5., kedd 5:31
86

Egyelőre csak egy 25 méteres medencét használhat a nagyközönség, mégis horribilis jegyárakkal nyitották meg a Gyarmati Dezső Uszodát Máriaremetén. Ahogy hétfőn írtuk, egy felnőtt napijegy 4600 forintba (a kerületi lakosoknak kedvezménnyel 3800 forintba), egy éves bérlet pedig 480 ezer forintba kerül.

Az uszoda a szeptemberi átadóünnepségen Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Őrsi Gergely, a II. kerület októberben megválasztott ellenzéki polgármestere az Indexnek azt mondta, az áraknak igazodniuk kell a szolgáltatások színvonalához. „Az elkövetkező három hónapban az a célunk, hogy a helyben élőkkel megtaláljuk a szolgáltatások bővítési lehetőségeit, belőjük a megfelelő jegyárszintet és kedvezményezetti szintet”.

Őrsi azt ígérte, pár héten belül megnyitják a kültéri, 33,3 méteres medencét, amit sátorral fednek be, hogy télen is lehessen használni. Aztán csökkentik a jegyárakat, és elkezdik kiépíteni az alagsorban a szaunákat, közösségi tereket. „Ezt az uszodát már készen kaptuk, már amennyire ezt késznek lehet mondani.”

Őrsi Gergely Fotó: botost/444.hu

Láng Zsolt, az előző polgármester a kampány idején adta át az uszodát, ami csak próbaüzemben működik, a műszaki munkálatok még nem zárultak le teljesen. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt