Két bérrollert halásztak ki a Dunából

közlekedés
2019 november 05., 07:53
comments 168

Szombaton két Lime elektromos bérrollert szedtek ki a Dunából a mágneshorgászok, írja az Index a Bors alapján. „Alapvetően mágnessel horgászunk, de a rollereket ez nem vette ki, így szükségünk volt egy háromágú vasmacskára is, hogy ki tudjuk emelni a járműveket” – mondta a lapnak Kovács Tamás Gábor mágneshorgász.

A rollereket húsz méter magasról, a hídról húzták ki, és közben még a hajóforgalomra is figyelni kellett. A rollereken van jeladó, ezért a Lime-nál hetek óta tudták, hogy az egyik a Dunában hever. Egy harmadik a Városligeti-tóban tűnt el, az nem lett meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.