Két bérrollert halásztak ki a Dunából

Szombaton két Lime elektromos bérrollert szedtek ki a Dunából a mágneshorgászok, írja az Index a Bors alapján. „Alapvetően mágnessel horgászunk, de a rollereket ez nem vette ki, így szükségünk volt egy háromágú vasmacskára is, hogy ki tudjuk emelni a járműveket” – mondta a lapnak Kovács Tamás Gábor mágneshorgász.

A rollereket húsz méter magasról, a hídról húzták ki, és közben még a hajóforgalomra is figyelni kellett. A rollereken van jeladó, ezért a Lime-nál hetek óta tudták, hogy az egyik a Dunában hever. Egy harmadik a Városligeti-tóban tűnt el, az nem lett meg. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.