Süli János atomminiszter elültetett egy fát a Roszatom fórumán

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A nemrég meghirdetett országfásítási programon felbuzdulva szerdán Süli János, a a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezésért felelős tárca nélküli miniszter is lapátot ragadott és nejlonzacskót húzott a cipőjére, hogy Péterffy Attila pécsi polgármesterrel összefogva elültessen egy fát a XIII. AtomEco 2019 - Nemzetközi Társadalmi Párbeszéd és Fórum keretében a pécsi Tüskéstréti tónál. A fórumot egyébként a Roszatom  szervezte. (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér