Tévesen jelentettek gépeltérítési kísérletet az amszterdami reptéren

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Lezárták az amszterdami Schiphol repülőtér egy részét, miután a spanyol Air Europa légitársaság azt jelentette, hogy megpróbálták eltéríteni az Amszterdamból Madridba tartó gépét. Rendőrök és mentők gyűltek a repülőtér lezárt részére, hogy felderítsék az ügyet, nem sokkal később közölték is, hogy az utasok és a személyzet biztonságban elhagyták a repülőt.

Eddigre azonban az is kiderült, hogy a légitársaság véletlenül jelezte csak a gépeltérítést, igazából semmi nem történt. Az Air Europa azóta a Twitteren elnézést is kért a téves riasztás miatt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.