Ezen az interaktív térképen le tudod ellenőrizni, merre bénítja le a város életét Erdogan konvoja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Praktikus térképet tett közzé a rendőrség a török diktátor november 7-ei budapesti útvonaláról és az ahhoz kapcsolódó lezárásokról és korlátozásokról.

Íme:

De Erdogan látogatása a közösségi közlekedést is akadályozza. Ezekről a korlátozásokról a bkkinfo weboldalra, illetve a BKK Facebook-oldalára is tettek-tesznek ki információkat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.