Fontos szerepet kapott egy háborús filmben James Dean, felélesztik digitálisan

MŰVÉSZET
2019 november 07., 06:59
comments 97

Egy kutya főszereplésével készülő vietnami háborús film kedvéért digitálisan felélesztik az 1955-ben autóbalesetben meghalt James Deant. A film Gareth Crocker író Finding Jack című regényéből készül, ami egy olyan, Vietnamban szolgáló amerikai katonáról szól, aki nagyon megszeret egy Jack nevű labradort, akit azonban ott kell hagynia az amerikai kivonuláskor.

Deant filmfelvételek és fotók alapján rekonstruálják és animálják, a hangját egy élő színész fogja adni. A jogokat ehhez a családjától vásárolta meg a produkció.

A film egyik rendezőjének, Anton Ernstnek egyik nyilatkozata alapján ráadásul nem valami pár másodperces feltűnésről lesz szó. Ernst ugyanis arról beszélt a Hollywood Reporternek, hogy annyira összetett karakterről és szerepről van szó, hogy hónapokig keresték az arra alkalmas színészt, mielőtt Dean meganimálása mellett döntöttek volna.

(via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.