Fontos szerepet kapott egy háborús filmben James Dean, felélesztik digitálisan

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy kutya főszereplésével készülő vietnami háborús film kedvéért digitálisan felélesztik az 1955-ben autóbalesetben meghalt James Deant. A film Gareth Crocker író Finding Jack című regényéből készül, ami egy olyan, Vietnamban szolgáló amerikai katonáról szól, aki nagyon megszeret egy Jack nevű labradort, akit azonban ott kell hagynia az amerikai kivonuláskor.

Deant filmfelvételek és fotók alapján rekonstruálják és animálják, a hangját egy élő színész fogja adni. A jogokat ehhez a családjától vásárolta meg a produkció.

A film egyik rendezőjének, Anton Ernstnek egyik nyilatkozata alapján ráadásul nem valami pár másodperces feltűnésről lesz szó. Ernst ugyanis arról beszélt a Hollywood Reporternek, hogy annyira összetett karakterről és szerepről van szó, hogy hónapokig keresték az arra alkalmas színészt, mielőtt Dean meganimálása mellett döntöttek volna.

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.