Így nevetett azon Kyle Walker, hogy híres mezőnyjátékos létére vészkapusnak kell beállnia egy BL-meccsen

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Megint izgalmasra sikerült a BL-forduló, a legfurcsább jelenetek azon belül talán az Atalanta-Manchester City-n zajlottak. Pedig a meccs nem ígért sokat, hiszen a tökutolsó, pont nélkül álló csapat fogadta a már majdnem továbbjutottat. Csakhogy Guardiola edző a szünetben óvatosságból - mindjárt jön a Liverpool elleni, sorsdöntő bajnoki meccsük - lecserélte a sérültnek egyáltalán nem tűnő Ederson kapust. 

Az első félidőt totálisan uraló, de ennek ellenére csak egy gólla vezető City a másodikban visszaesett, az Atalanta cserébe feltámadt, egyenlített is. Hogy tíz perccel a vége előtt Bravo cserekapus messze kifutva egy piros lapért cserébe elüsse a kiugró Ilicicet. Így a City mindkét kapusát elvesztette, Guardiola pedig kényszerből Walker hátvédet hozta be a helyére vészkapusnak. Mint utóbb kiderült, a hátralévő jó tíz perc legizgalmasabb jelenete Walker becserélése után azonnal lezajlott, de a megítélt szabadrúgást a kifejezetten emiatt becserélt specialista baromi gyengén Walkerbe lőtte-gurította, akit a társak innentől lényegében mentesítettek a kapuskodás alól. Pedig lett volna benne fantázia, mert a labdát végig úgy fogta meg, mintha vörösen izzana.

Walker teljesítménye csapattársának, Raheem Sterlingnek is nagyon tetszett:

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.