Így nevetett azon Kyle Walker, hogy híres mezőnyjátékos létére vészkapusnak kell beállnia egy BL-meccsen

sport
2019 november 07., 05:09
comments 15

Megint izgalmasra sikerült a BL-forduló, a legfurcsább jelenetek azon belül talán az Atalanta-Manchester City-n zajlottak. Pedig a meccs nem ígért sokat, hiszen a tökutolsó, pont nélkül álló csapat fogadta a már majdnem továbbjutottat. Csakhogy Guardiola edző a szünetben óvatosságból - mindjárt jön a Liverpool elleni, sorsdöntő bajnoki meccsük - lecserélte a sérültnek egyáltalán nem tűnő Ederson kapust. 

link Forrás

Az első félidőt totálisan uraló, de ennek ellenére csak egy gólla vezető City a másodikban visszaesett, az Atalanta cserébe feltámadt, egyenlített is. Hogy tíz perccel a vége előtt Bravo cserekapus messze kifutva egy piros lapért cserébe elüsse a kiugró Ilicicet. Így a City mindkét kapusát elvesztette, Guardiola pedig kényszerből Walker hátvédet hozta be a helyére vészkapusnak. Mint utóbb kiderült, a hátralévő jó tíz perc legizgalmasabb jelenete Walker becserélése után azonnal lezajlott, de a megítélt szabadrúgást a kifejezetten emiatt becserélt specialista baromi gyengén Walkerbe lőtte-gurította, akit a társak innentől lényegében mentesítettek a kapuskodás alól. Pedig lett volna benne fantázia, mert a labdát végig úgy fogta meg, mintha vörösen izzana.

Walker teljesítménye csapattársának, Raheem Sterlingnek is nagyon tetszett:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.