Két rendőrnek kellett kimentenie a szemetesből Észak-Amerika legügyetlenebb medvéjét

Hány rendőr kell ahhoz, hogy egy balfácán medve ki tudjon mászni egy szemeteskonténerből? Kettő, derült ki Kaliforniában, ahol T-Shirt (Póló, régebbi fordításokban T-ing) a 200 kilós lakókkedvence szokásos kukabúvár túrája közben képtelen volt kimászni a szemétből, ezért a helyi erőszakszervezet segítségére szorult. 

Ennél hitelesebben senki se játszotta eddig újra a falánk Micimackó esetét a Nyuszi üregében.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.