Orosz szurkolók törték át a rendőrsorfalat a Fradi esti meccse előtt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csütörtök este 9-től rendezik a Ferencváros-CSZKA Moszkva Európa-liga meccset, amit a hvg.hu szerint kisebb balhé előzött meg

Azt írják, nagyjából 150 szurkoló áttörte a rendőrsorfalat a Nagyvárad térnél, egy olvasó pedig azt látta, hogy a lovasrendőrök az autók közt üldözték a szurkolókat. Később a Hungária körút túloldalára terelték az oroszokat a lovasrendőrök, így tudták beengedni a magyarokat a stadionba.

A Fradi Moszkvában egyébként megverte a CSZKA-t, és a H csoport harmadik helyén áll, két ponttal lemaradva a Ludogorectől. Ha ma is sikerül nyerni, és a Ludogorec kikap az Espanyoltól, a Fradi előreugrik második helyre. 

Frissítés: Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Nagyvárad téren a stadionba érkező orosz és ferencvárosi szurkolók között konfliktus alakult ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai azonnal közbeléptek és intézkedtek. Garázdaság miatt több embert előállítottak, senki nem sérült meg.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.