Orosz szurkolók törték át a rendőrsorfalat a Fradi esti meccse előtt

sport
2019 november 07., 19:06
comments 128

Csütörtök este 9-től rendezik a Ferencváros-CSZKA Moszkva Európa-liga meccset, amit a hvg.hu szerint kisebb balhé előzött meg.

Azt írják, nagyjából 150 szurkoló áttörte a rendőrsorfalat a Nagyvárad térnél, egy olvasó pedig azt látta, hogy a lovasrendőrök az autók közt üldözték a szurkolókat. Később a Hungária körút túloldalára terelték az oroszokat a lovasrendőrök, így tudták beengedni a magyarokat a stadionba.

A Fradi Moszkvában egyébként megverte a CSZKA-t, és a H csoport harmadik helyén áll, két ponttal lemaradva a Ludogorectől. Ha ma is sikerül nyerni, és a Ludogorec kikap az Espanyoltól, a Fradi előreugrik második helyre.

Frissítés: Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Nagyvárad téren a stadionba érkező orosz és ferencvárosi szurkolók között konfliktus alakult ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai azonnal közbeléptek és intézkedtek. Garázdaság miatt több embert előállítottak, senki nem sérült meg.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.