Orosz szurkolók törték át a rendőrsorfalat a Fradi esti meccse előtt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Csütörtök este 9-től rendezik a Ferencváros-CSZKA Moszkva Európa-liga meccset, amit a hvg.hu szerint kisebb balhé előzött meg

Azt írják, nagyjából 150 szurkoló áttörte a rendőrsorfalat a Nagyvárad térnél, egy olvasó pedig azt látta, hogy a lovasrendőrök az autók közt üldözték a szurkolókat. Később a Hungária körút túloldalára terelték az oroszokat a lovasrendőrök, így tudták beengedni a magyarokat a stadionba.

A Fradi Moszkvában egyébként megverte a CSZKA-t, és a H csoport harmadik helyén áll, két ponttal lemaradva a Ludogorectől. Ha ma is sikerül nyerni, és a Ludogorec kikap az Espanyoltól, a Fradi előreugrik második helyre. 

Frissítés: Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a Nagyvárad téren a stadionba érkező orosz és ferencvárosi szurkolók között konfliktus alakult ki. A Készenléti Rendőrség munkatársai azonnal közbeléptek és intézkedtek. Garázdaság miatt több embert előállítottak, senki nem sérült meg.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.