Gajda Péter: Nem kap Lackner Csaba semmilyen pozíciót

2019 november 8., péntek 16:56
86

Ma írtunk róla, hogy Kispest szocialista polgármestere nem kisebb feladattal bízta meg a drog- és korrupcióbotrányban érintett, az MSZP-ből a balhé miatt kizárt Lackner Csabát, mint a Szociális és Lakásügyi Bizottság alelnöki pozíciójával. Csütörtökön a kispesti önkormányzat alakuló ülésén, amikor Lackner átvette a megbízólevelét, az Index beszámolója szerint anyázás, fütyülés, „Add vissza, Csabi”-skandálás és „kokaincsászár”-ozás közben történt meg a hivatalos aktus.

Aztán azt írta a Mérce, hiba történt, a szavazó képviselők elé egy rossz lista került, ugyanis az újabb, mindenki által átbeszélt listán már nem szerepelt Lackner neeóve. A momentumos képviselők is egy másik listát ismertek, mint amit aztán végül megkaptak. Az Index megkereste Gajda Pétert, aki megerősítette a Mérce által írottakat, és azt mondta, „valóban nem ez volt az előterjesztői szándék, nem kap Lackner Csaba semmilyen pozíciót”.

Hozzátette, hogy egy alelnöki pozíció semmilyen plusszal nem jár, plusz pénzzel sem, „annyi, hogy ha nincs ott az elnök, akkor ő vezeti le az ülést. Ettől ennek még lehet egy rossz optikája”, mondta Gajda.

A tervek szerint Lackner bizottsági helyét egyébként Paróczai Anikó, momentumos képviselő veszi majd át.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt