Sokan nem fogadták jól, hogy Jeff Goldblum akár dolgozna is Woody Allennel

Csütörtökön trendingelni kezdett Twitteren Jeff Goldblum neve, mire a hatvanhét éves színész rajongói a szívükhöz kaptak: mi történt, meghalt? Megsérült? Aztán kiderült, hogy semmi baja, már azon kívül, hogy azt nyilatkozta, megfontolná a közös munkát Woody Allennel, amitől sokan nagyon felháborodtak - írja a Washington Post

„Úgy gondolom, hogy van egy olyan dolog, hogy az ártatlanság vélelme” - mondta a színész a brit i lapnak. „Évekkel ezelőtt nagyon jó volt vele dolgozni és egyszer játszottam is a zenekarával”.

Goldblum arra céloz, hogy a Woody Allen ellen felmerült zaklatási és pedofil vádakat még senkinek sem sikerült bebizonyítania. A színésznek egy apró, de emlékezetes szerepe volt Allen 1977-es filmjében, az Annie Hallban. „Bár azt gondolom, hogy ez a kulturális váltás [a MeToo mozgalom] egy nagyon, nagyon pozitív dolog, és rég esedékes volt, és teljes szívemmel támogatom és komolyan veszem, ugyanakkor a munka egészét is tisztelem. Úgyhogy én megfontolnám a közös munkát vele, egészen addig, míg valami új dolog nem derül ki róla.”

A helyzet az, hogy Goldblum régóta igen jó barátja a rendezőnek, olyannyira, hogy a kutyáját is róla nevezte el. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.