160-nal száguldozott a motoros, aki utasával meghalt Debrecenben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A megengedett sebességet jócskán túllépte az a motoros, aki vasárnapra virradóra vesztette életét Debrecenben, miután ütközött egy családi autóval. 

Az autóban ülők csak könnyebben sérültek meg, de sokkot kaptak, amikor beléjük szállt a motor, derül ki az RTL Klub híradójából.

A motorosok viseltek bukósisakot, de egyéb védőfelszerelést nem. A balesettől pár tíz méterre egy buszmegálló is volt. (RTL Klub)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.