Sokkal többen szavaztak Jászberényben a megismételt polgármester-választáson, mint az előzőn

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vasárnap tíz településen kellett valamilyen formában megismételni az idei helyhatósági választásokat. Jászberény volt az egyetlen hely, ahol a teljes polgármester-választást meg kellett ismételni, miután a második helyezett fideszes (Szabó Tamás) jelölt megtámadta a végeredményt, amely Budai Lórántot hozta ki győztesnek. 

Eredményekkel még nem tudunk szolgálni, de a részvétel Jászberényben sokkal magasabb, mint az előző próbálkozáskor: október 13-án 48,22 százaléknyian mentek el, november 10-én, urnazárás előtt fél órával (18:30-kor) 60,22 százalékos részvételt mértek.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.