Az utasoknak háttal szerelték fel a digitális kijelzőket néhány kecskeméti buszmegállóban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az RTL Klub Híradója számolt be arról, hogy Kecskeméten egyes megállókban az utasoknak háttal szerelték fel az új digitális menetrendi kijelzőket. Mondjuk ahol ez történt, ott a tábla hátuljára írtak egy figyelmeztető szöveget, hogy a túloldalon látható a felirat. 

A másfél millió forintos kijelzők így egyesek szerint nem tökéletesen látják el a funkciójukat, hiszen például esőben nem a fedett megállóból látni, mikor jön a következő busz, hanem a tábla rossz másik oldalára kell elsétálni. 

A kecskeméti önkormányzat az RTL-nek elmondta, hogy a komplex fejlesztés keretében beszerzett táblák egykét helyen valóban így kerültek ki, de mivel ezekbe a megállókba az utasok jellemzően egyetlen irányból érkeznek, és a táblák most arra néznek, nem terveznek változtatást. 

Frissítés: azóta kiderült, hogy a feliratokat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt helyezte ki

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.