Az utasoknak háttal szerelték fel a digitális kijelzőket néhány kecskeméti buszmegállóban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az RTL Klub Híradója számolt be arról, hogy Kecskeméten egyes megállókban az utasoknak háttal szerelték fel az új digitális menetrendi kijelzőket. Mondjuk ahol ez történt, ott a tábla hátuljára írtak egy figyelmeztető szöveget, hogy a túloldalon látható a felirat. 

A másfél millió forintos kijelzők így egyesek szerint nem tökéletesen látják el a funkciójukat, hiszen például esőben nem a fedett megállóból látni, mikor jön a következő busz, hanem a tábla rossz másik oldalára kell elsétálni. 

A kecskeméti önkormányzat az RTL-nek elmondta, hogy a komplex fejlesztés keretében beszerzett táblák egykét helyen valóban így kerültek ki, de mivel ezekbe a megállókba az utasok jellemzően egyetlen irányból érkeznek, és a táblák most arra néznek, nem terveznek változtatást. 

Frissítés: azóta kiderült, hogy a feliratokat a Magyar Kétfarkú Kutya Párt helyezte ki

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.