Nagyon kevés embert érdekelt, elmarad Hobo és Deák Bill közös koncertje

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Deák Bill Gyula énekes Facebook-oldalán közölték a hírt, hogy elmarad a november 16-án Pécsre tervezett, a blues hazai helytartójával, Földes László Hobóval közös koncertje – írta meg a 24. Mint írták, a fellépést a szervező mondta le, mivel „nagyon kevés embert érdekelt, nagyon kevés jegy fogyott”.

Hobo és Bill mellett más magyar legenda is pórul járt nemrég: a múlt héten Dublinban adott volna koncertet Ganxsta Zolee és a Kartel meg Mohamed Fatima, de a mai tuc-tuc-generáció nem volt rájuk kíváncsi, így a koncertszervező közölte, hogy a buli elmarad, mert csak 27 jegyet adtak el.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.