MLSZ: Nem lehet majd készpénzzel fizetni az új Puskás Stadionban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„A Puskás Arénában nem lesz lehetőség készpénzzel fizetni – már a pénteki nyitómérkőzésen sem” – közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség.

Fotó: botost/444.hu

A szurkolók minél gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálásának érdekében az új stadionban készpénz helyett csak elektronikus úton (érintéses bankkártyával, okostelefonnal, vagy a helyszínen kiváltható arénakártyával) lehet fizetni.

Erről és a Magyarország-Uruguay nyitómeccsről (kapunyitás, tömegközlekedési opciók) itt találhatók információk. Az MLSZ azt kéri, a szurkolók fokozottan ügyeljenek rá, hogy a jegyükön szereplő kapucsoport felől érkezzenek.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.