Magyarország nem indul az Eurovíziós Dalfesztiválon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége közzétette a 2020-as Eurovíziós Dalfesztivál indulóinak listáját. A listán szereplő 41 ország közt pedig

nincs ott Magyarország.

A Rotterdamban megrendezendő 65. fesztiválon visszatér Bulgária és Ukrajna is, a tavalyi indulók közül azonban Montenegró és Magyarország is úgy döntött, hogy nem életbevágóan fontos elindulni ezen a megmérettetésen.

A magyar induló kiválasztása az utóbbi években a köztévé A dal című tehetségkutatójában zajlott, a műsor alkotói október végén ki is adtak egy közleményt, hogy várják a jelentkezőket, azonban már abban a nyilatkozatban is szerepelt, hogy „az eurovíziós indulás helyett közvetlenül a magyar könnyűzene tehetségeit, az általuk létrehozott értékteremtő produkciókat segítik”. (hvg.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.