Cser-Palkovics szerint a Fidesz alkalmatlanozós kampánya alkalmatlan volt győzelemre

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Székesfehérvár fideszes polgármestere a Heteknek adott interjújában értékelte az önkormányzati választások eredményét. Ebben a Fidesz fővárosi kampányáról, amiben Karácsony Gergely alkalmatlanságát próbálták sulykolni, Cser-Palkovics András azt mondta: 

„A demokráciában a választók feladata az alkalmasság megítélése, nem a mienk”

majd hozzátette, hogy szerinte ehelyett azt kellett volna inkább mondani, hogy szeretnék folytatni azt a munkát, amit az elmúlt kilenc évben Tarlós István alatt elvégeztek.

Cser-Palkovics András Fotó: Botos Tamás/444

Pedig ezzel a jelzővel tényleg nem spóroltak, a Mérték Médiaelemző Műhely és a Euronews pontos felmérést készített erről, és szám szerint az jött ki: közel ötszázszor írták le Karácsonyról ezt a jelzőt harminc nap alatt. (via 24.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó