Még az sem biztos, hogy megépül az atlétikai stadion, de a Mészáros család máris nyert vele egy 4,1 milliárdos közbeszerzést

Mészáros Lőrincék családi cége, a FEJÉR-B.Á.L. nyerte a Nemzeti Atlétikai Központ előkészítéséhez szükséges bontási munkákat 4,1 milliárd forintért, derült ki az uniós közbeszerzési értesítőből. A közlemény szerint 40 darab épületről van szó. Mészároséknak a törökbálinti FÖLD-TRANS 2001 Kft. is besegít. 

Ugyanakkor még az sem biztos, hogy a stadion egyáltalán megépül. Karácsony Gergely főpolgármester a múlt heti kormányülésen azt kérte, hogy a kormány adjon tájékoztatást a beruházás állásáról, a Fővárosi Közgyűlés pedig  majd novemberben dönt a továbbiakról. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó