Úgy néz ki, hogy Orbán nem fog beszédet mondani a Puskás avatóján, de lesz Soho Party

Egyelőre nagyon keveset lehet tudni hivatalosan a Puskás Aréna megnyitóünnepségéről. 

Ami biztos, hogy hogy újra összeáll a Soho Party, hogy egy 65 ezres koncerten előadják a 2016-os Európa-bajnokság magyar himnuszát, az "Éjjel soha nem érhet véget"-et. Felcsendül a Dunaszerdahelyen legendássá vált Nélküled is, ami eddig egyébként nem volt a válogatott meccsek repertoárjában. 

És egyelőre úgy tűnik, hogy nem beszél majd Orbán Viktor, aki reggel a Karmelita teraszáról a Puskásig bikázta a bőrt. A miniszterelnököt már többször érte kellemetlen meglepetés, kifütyülték a Fradi és az MTK stadionjának avatóján is a beszéde közben, azóta kerüli ezeket a helyzeteket. Fürjes Balázs építésügyi mindenes lesz az, aki mond néhány szót. Orbán ettől függetlenül szinte biztos, hogy ott lesz a stadionban. 

A kezdőrúgást este 7-kor nem egy magyar játékos, hanem a 93 éves Nyikita Szimonjan végzi majd el. Ő volt a Szpartak Moszkva csapatkapitánya a Népstadiont 1953-ban felavató Honvéd-Szpartak meccsen, gólt is szerzett Puskásék ellen. Abból a magyar csapatból már egyetlen játékos sem él. 

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.