Úgy néz ki, hogy Orbán nem fog beszédet mondani a Puskás avatóján, de lesz Soho Party

foci
2019 november 15., 12:35
comments 208

Egyelőre nagyon keveset lehet tudni hivatalosan a Puskás Aréna megnyitóünnepségéről. 

link Forrás

Ami biztos, hogy hogy újra összeáll a Soho Party, hogy egy 65 ezres koncerten előadják a 2016-os Európa-bajnokság magyar himnuszát, az "Éjjel soha nem érhet véget"-et. Felcsendül a Dunaszerdahelyen legendássá vált Nélküled is, ami eddig egyébként nem volt a válogatott meccsek repertoárjában. 

És egyelőre úgy tűnik, hogy nem beszél majd Orbán Viktor, aki reggel a Karmelita teraszáról a Puskásig bikázta a bőrt. A miniszterelnököt már többször érte kellemetlen meglepetés, kifütyülték a Fradi és az MTK stadionjának avatóján is a beszéde közben, azóta kerüli ezeket a helyzeteket. Fürjes Balázs építésügyi mindenes lesz az, aki mond néhány szót. Orbán ettől függetlenül szinte biztos, hogy ott lesz a stadionban. 

A kezdőrúgást este 7-kor nem egy magyar játékos, hanem a 93 éves Nyikita Szimonjan végzi majd el. Ő volt a Szpartak Moszkva csapatkapitánya a Népstadiont 1953-ban felavató Honvéd-Szpartak meccsen, gólt is szerzett Puskásék ellen. Abból a magyar csapatból már egyetlen játékos sem él. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.