K. Zsolt 187 milliót dugott el a biatorbágyi kertjében, a rendőrök kiásták

K. Zsoltot még májusban fogták el a rendőrök, mert kábítószerrel kereskedett. Biatorbágyi házából már akkor sok drogot foglaltak le. 

A férfi előbb előzetesben volt, mostanában pedig lakhelyelhagyási tilalom alatt állt. November 11-én a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala (vagy ahogy még mondani szokták, a KR NNI VVH) munkatársai K. Zsolt kertjében jártak utána, hogy hol lehet az a sok pénz, amit a kábítószerrel keresett.

Bankjegyek K. Zsolt kertjéből.Fotó: police.hu

Gyanús volt, hogy a kertben friss ásások nyomai látszódtak. K. Zsolt mindegyikre azt mondta, hogy a kutyája kaparta ki, és valóban, egyik ilyen nyom alatt sem találtak pénzt rendőrök. 

Ám egy bűnügyi technikusnak feltűnt az is, hogy a tuják tövében lévő mulcs, a kerítés közelében, talán nem csak esztétikai minőséget képvisel, hanem álca végett szórták el bűnös kezek. 

A kerítés és a tuja között, a mulcs alatt lapul a pénz.Fotó: police.hu

Igaza volt, amikor ott is ástak, lefóliázott csomagokban euró- és forint bankjegyeket találtak, összesen 187 millió forintnyit. A pénzt elkobozták. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.