10 milló forinttól lehet licitálni Vajna Bentley-jére, 20 millióról indulnak a Rambo-kések

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A filmmogul és oligarcha özvegye, Vajna Tímea november elején jelentette be, hogy Andy Vajna több tárgyát is árverésen fogják értékesíteni decemberben. 

Kedden pedig felkerült a katalógus a Nagyházi Galéria és Aukciósház honlapjára. A katalógus alapján Vajnának kifejezetten jó ízlése volt, elég jó bútorokat és festményeket is elárvereznek majd. 

A kikiáltási árak egyáltalán nem magasak, 60-70 eurós kezdőlicittel be lehet majd szállni egyes tárgyakra, melyek között azért bőven túltengnek a filmes relikviák. Ezek közül is kiemelkednek a Rambóban használt kések, melyek 20 millió forintról indulnak majd. Első átfutásra ennél csak egy drágább tételt láttunk: Munkácsy Mihály egyik festménye 28 millió forintos kikiáltási árról indul majd. 

De árverésre került például egy 2007-es Bentley Continental GTC, amire 10 millió forintról indul a licit. A katalógusban ezen kívül fel lehet még fedezni Kovács Margit kerámiáit (akár már 500 eurós kikiáltási árral), vagy például Fábri Zoltán festményeit és rajzait. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.