Kőkemény lesz a rájátszás az Európa-bajnokságért

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Pénteken derül ki, hogyan juthat ki mégis a 2020-as Európa-bajnokságra a magyar válogatott. Ekkor sorsolják ki a rájátszás párosítását. 

Nagyon bonyolult a rendszer, nem is mennénk bele a részletekbe. Ami biztos: két meccset kellene megnyerni ahhoz, hogy a 190 milliárdért felépített Puskásban a magyar válogatott is pályára léphessen az Eb-n. 

A topcsapatok kijutottak már, akik viszont jöhetnek, azok sem rosszabbak mondjuk a szlovákoknál, akiktől oda-vissza kikaptunk. Ellenfél lehet 

  • Skócia (harmadikok lettek Belgium és Oroszország mögött, megelőzve Ciprust, Kazahsztánt és San Marinót), 
  • Izrael (ötödikek lettek Lengyelország, Ausztria, Észak-Macedónia és Szlovénia mögött, csak Lettországot előzték meg), 
  • Bulgária (negyedikek lettek Anglia, Csehország és Koszovó mögött, Montenegrót előzték
  • és Izland (3. hely Franciaország és Törökország mögött, előzték Albániát, Andorrát és Moldovát).

Ráadásul idegenben kezdünk, ami kifejezetten nem fekszik a magyar válogatottnak. A csoportunkban mi simán, két góllal kaptunk ki Szlovákiában és Walesben, hárommal Horvátországban, csak Azerbajdzsánban nyertünk. 

És ez csak az első kör, utána van még egy, ahol a fenti kombinációkban szereplőkön túl jöhet Norvégia, Szerbia vagy Románia is. Itt viszont már sorsolják, hol lesz a meccs. Márciusban lesznek a play-off meccsek. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.