A jógázás = démonidézés, üzente meg a Hit Gyülekezetének vezetője

idióta rekordok
2019 november 20., 11:44
comments 628

A Hit Gyülekezetének hétvégi összejövetelén a gyülekezet vezetője, Németh Sándor hosszasan kifejtette gondolatait a jógáról. 

Annak, aki viszonylag gyanútlanul jár és kel a világban, annak akár úgy is tűnhet, hogy a jóga egy keleti eredetű, meglehetősen népszerű mozgásforma, melyet világszerte rengetegen választanak testmozgásként, illetve lelki feltöltődés céljából. Csakhogy ők mind tévednek, legalábbis a magyar kormánnyal kifejezetten jó kapcsolatot ápoló, komoly állami támogatásokat is kapó gyülekezet vezetője szerint. 

Németh Sándor ugyanis a Hit Gyülekezetének Youtube-csatornájára feltöltött videó alapján inkább úgy látja, hogy a jógázás egyáltalán nem egészséges dolog. Mint kifejtette, a jóga ugyanis a keleti okkult világnézet része, mely eredendően a démonok tiszteletére volt szánva, és ettől nem lehet elvonatkoztatni.

Még akkor sem, ha valaki nem akarja tudomásul venni a természetfölötti tartalmát a jógának, mert a mozgásokkal akkor is démonokat energizál, illetve idéz meg. 

link Forrás

Németh ezután azzal folytatja, hogy „világosan lehet látni, hogy a jógaszalonokba járó hölgyek, kisasszonyok, akik nagyon szépek akarnak lenni, nagyon figyelnek külsejükre, hatalmas pénzeket költenek el. Nem véletlenül, hogy Budapest legdrágább negyedeiben a legnépszerűbb a jógázás”, majd megismétli, hogy

a jógázás a démontiszteletre rendelt mozgási kultúra. 

A Hit Gyülekezete ezután beszél arról is, hogy a legprimitívebb, barbárabb törzseknél is látni, hogy a démonok megidézése mozgás által történik, és a mozgáskultúra sosem független a természetfölötti tartalomtól. Európában több ezer éve tisztul a mozgáskultúra, már a görögök testmozgásai mind természetes erőkhöz voltak kapcsolva, nem volt démonikus forrása. 

Igaz ugyan, hogy olimpiáikon idegen isteneknek áldoztak, de nyilvánvaló Németh szerint, hogy ez a mozgáskultúra az ember természetes életrendjéből származik. Ma pedig azt látni, hogy sok ember bemegy ezekbe a jógaszalonokba, és nem tud hinni, mivel a démonoknak az egyik legfontosabb feladatuk, hogy az ember szívét rombolják le. 

Németh ezután egy pár perces fejtegetésbe kezd a démonok természetéről, amit nem tudtunk érdemben követni, de a végső konklúzió világos volt. Mint a végén újra elmondta, a 

a testedet gonosz szellemeknek áldozod, ha jógázol. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.