A jógázás = démonidézés, üzente meg a Hit Gyülekezetének vezetője

A Hit Gyülekezetének hétvégi összejövetelén a gyülekezet vezetője, Németh Sándor hosszasan kifejtette gondolatait a jógáról. 

Annak, aki viszonylag gyanútlanul jár és kel a világban, annak akár úgy is tűnhet, hogy a jóga egy keleti eredetű, meglehetősen népszerű mozgásforma, melyet világszerte rengetegen választanak testmozgásként, illetve lelki feltöltődés céljából. Csakhogy ők mind tévednek, legalábbis a magyar kormánnyal kifejezetten jó kapcsolatot ápoló, komoly állami támogatásokat is kapó gyülekezet vezetője szerint. 

Németh Sándor ugyanis a Hit Gyülekezetének Youtube-csatornájára feltöltött videó alapján inkább úgy látja, hogy a jógázás egyáltalán nem egészséges dolog. Mint kifejtette, a jóga ugyanis a keleti okkult világnézet része, mely eredendően a démonok tiszteletére volt szánva, és ettől nem lehet elvonatkoztatni.

Még akkor sem, ha valaki nem akarja tudomásul venni a természetfölötti tartalmát a jógának, mert a mozgásokkal akkor is démonokat energizál, illetve idéz meg. 

Németh ezután azzal folytatja, hogy „világosan lehet látni, hogy a jógaszalonokba járó hölgyek, kisasszonyok, akik nagyon szépek akarnak lenni, nagyon figyelnek külsejükre, hatalmas pénzeket költenek el. Nem véletlenül, hogy Budapest legdrágább negyedeiben a legnépszerűbb a jógázás”, majd megismétli, hogy

a jógázás a démontiszteletre rendelt mozgási kultúra. 

A Hit Gyülekezete ezután beszél arról is, hogy a legprimitívebb, barbárabb törzseknél is látni, hogy a démonok megidézése mozgás által történik, és a mozgáskultúra sosem független a természetfölötti tartalomtól. Európában több ezer éve tisztul a mozgáskultúra, már a görögök testmozgásai mind természetes erőkhöz voltak kapcsolva, nem volt démonikus forrása. 

Igaz ugyan, hogy olimpiáikon idegen isteneknek áldoztak, de nyilvánvaló Németh szerint, hogy ez a mozgáskultúra az ember természetes életrendjéből származik. Ma pedig azt látni, hogy sok ember bemegy ezekbe a jógaszalonokba, és nem tud hinni, mivel a démonoknak az egyik legfontosabb feladatuk, hogy az ember szívét rombolják le. 

Németh ezután egy pár perces fejtegetésbe kezd a démonok természetéről, amit nem tudtunk érdemben követni, de a végső konklúzió világos volt. Mint a végén újra elmondta, a 

a testedet gonosz szellemeknek áldozod, ha jógázol. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.