Egy észak-angliai faluban valaki öt éve 2000 fontos pénzkötegeket hagy az utcán

külföld
2019 november 20., 13:22
comments 100

Egy kis észak-angliai falu, Blackhall Colliery lakói rejtélyes pénzkötegeket találtak az utcán: fényes nappal, szem előtt hagyják a 20 fontosokból álló, általában 2000 font (~780 ezer forint) körüli összegű kötegeket, 2014 óta 12 alkalommal.

link Forrás

Legutóbb hétfőn történt ilyesmi, és a rendőrök megdicsérték azokat, akik beszolgáltatták a pénzt. John Forster nyomozó azt mondta, idén eddig négy ilyen eset volt, és egyelőre nincs magyarázat arra, ami történik, talán egy jótét lélek műve, de még mindig zajlik a nyomozás. Többek között ellenőrizték a helyi bank tranzakcióit, beszélgettek helyiekkel és helyi szervezetekkel, és ujjlenyomatokat is vettek. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.