Egy észak-angliai faluban valaki öt éve 2000 fontos pénzkötegeket hagy az utcán

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy kis észak-angliai falu, Blackhall Colliery lakói rejtélyes pénzkötegeket találtak az utcán: fényes nappal, szem előtt hagyják a 20 fontosokból álló, általában 2000 font (~780 ezer forint) körüli összegű kötegeket, 2014 óta 12 alkalommal.

Legutóbb hétfőn történt ilyesmi, és a rendőrök megdicsérték azokat, akik beszolgáltatták a pénzt. John Forster nyomozó azt mondta, idén eddig négy ilyen eset volt, és egyelőre nincs magyarázat arra, ami történik, talán egy jótét lélek műve, de még mindig zajlik a nyomozás. Többek között ellenőrizték a helyi bank tranzakcióit, beszélgettek helyiekkel és helyi szervezetekkel, és ujjlenyomatokat is vettek. (CNN)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.