Kenderesi írásbeli megrovásban részesült

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Délután összeült a Magyar Úszószövetség fegyelmi bizottsága és Kenderesi Tamás pécsi válogatott úszó meghallgatása után a versenyzőt írásbeli megrovásban részesítette, emellett döntött a szövetségi támogatásainak féléves megvonásáról is (egy évre felfüggesztve).

Kenderesi Tamás

Az olimpiai bronzérmes úszót nyáron a dél-koreai vb alatt a helyi hatóságok szexuális zaklatással vádolták meg. A Magyar Úszószövetség azért várt 3 hónapot, mert nem került a birtokába a nemzetközi jog előírásai szerint hitelesített, hivatalos, nyomtatott, pecséttel ellátott bírói végzés. (NSO)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.