Megszűnik a nyomtatott PC Guru

Média
2019 november 20., 17:42
comments 333

Az 1992 júniusa óta megjelent nyomtatott PC Guru decemberben pénzügyi nehézségek miatt megszűnik, kisebb erőforrásokkal online felületen folytatják – írja a HVG. „A PC Guru nem kizárólag egy szimpla magazin, hanem a játékimádat és számítógépek szeretete karakterekbe, hasábokba és oldalakra öntve” – írta magáról a gémermagazin.

Az újság utoljára december 3-án jelenik meg, 3 teljes játékot mellékelnek hozzá. A lappiacon egyébként drágának számító lap (jelenleg 1995 forint) egy vagy több videojáték teljes licence-t is tartalmazott, amiket előbb CD-n, majd DVD-n, később online letöltőkód formájában az újság mellé adtak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.