Játékpénzek osztogatása miatt kapott százezres bírságot a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke

Százezer forint pénzbüntetésre ítélték Kovács Gergelyt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, a párt által osztogatott, Soros Györgyöt ábrázoló játékpénzei miatt, írja a Szabad Pécs.  A szerdán kézhez vett határozat szerint Kovács megszegte a pénzutánzatra vonatkozó szabályokat. 

Fotó: Dimeny Andras/Kepszerkesztoseg

A párt aktivistái viccből ezeket osztogatták a kitelepüléseiken, rendezvényeiken, de az irodáikban is hozzá lehetett jutni. A párt ellen májusban a NAV indított vizsgálatot

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó