L. Simon: Az egyetemistáknál, a jövő véleményformálói között veszítettünk sokat a népszerűségünkből

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nem ért egyet azzal, hogy a fiatal szavazók miatt bukta el a Fidesz a fővárost az önkormányzati választásokon, mondta L. Simon László a hvg-nek adott interjúban. Kijelentette:

"a fiatalok között még mindig jól áll a Fidesz, az egyetemisták, a jövő véleményformálói között veszítettünk sokat a népszerűségünkből."

A volt kulturális államtitkár szerint tény, hogy míg az ő generációjának a Fidesz a szabadságot jelentette, addig 

"a 2002-ben született lányának és kortársainak a Fidesz a hatalmat jelenti, Orbán Viktor pedig apja nemzedékét, ami ellen, mint minden rendes tinédzser, lázad."

Arra a kérdésre, hogy Mészáros Lőrinc személye hozzájárult a párt vereségéhez, úgy válaszolt, hogy "válasszuk külön Mészáros Lőrincet, a valóságos személyt, és azt a jelenséget, amit az ellenzéki sajtó kreált belőle. Ez utóbbi mindenképpen ártott nekünk." Azt a kérdést, hogy "akkor ön szerint is csak ügyesen versenyez Mészáros", elintézte annyival, hogy

"ez a kérdés a mi biztos szavazóink között nem volt döntő."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.