L. Simon: Az egyetemistáknál, a jövő véleményformálói között veszítettünk sokat a népszerűségünkből

POLITIKA
2019 november 21., 9:46
comments 245

Nem ért egyet azzal, hogy a fiatal szavazók miatt bukta el a Fidesz a fővárost az önkormányzati választásokon, mondta L. Simon László a hvg-nek adott interjúban. Kijelentette:

"a fiatalok között még mindig jól áll a Fidesz, az egyetemisták, a jövő véleményformálói között veszítettünk sokat a népszerűségünkből."

A volt kulturális államtitkár szerint tény, hogy míg az ő generációjának a Fidesz a szabadságot jelentette, addig 

"a 2002-ben született lányának és kortársainak a Fidesz a hatalmat jelenti, Orbán Viktor pedig apja nemzedékét, ami ellen, mint minden rendes tinédzser, lázad."

Arra a kérdésre, hogy Mészáros Lőrinc személye hozzájárult a párt vereségéhez, úgy válaszolt, hogy "válasszuk külön Mészáros Lőrincet, a valóságos személyt, és azt a jelenséget, amit az ellenzéki sajtó kreált belőle. Ez utóbbi mindenképpen ártott nekünk." Azt a kérdést, hogy "akkor ön szerint is csak ügyesen versenyez Mészáros", elintézte annyival, hogy

"ez a kérdés a mi biztos szavazóink között nem volt döntő."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt