A Tesla előrukkolt az új törhetetlen üveggel, ami a bemutató közben tört szanaszét

külföld
2019 november 22., 08:27
comments 458

A Tesla a szokásos nagyszabású prezentáció keretében, Elon Muskkal a színpadon  mutatta az új „cybertruckját”, és annak törhetetlen üvegeit. Az esemény akkor vett abszurd fordulatot, amikor a törhetetlenséget bizonyítása végett a cég dizájnigazgatója, Franz von Holzhausen nekidobott egy fémgolyót az ablaknak.

Ami betört.

Ezek után Elon Musk próbált viccelődni, hogy talán túl erősen dobta a kolléga, illetve hogy legalább nem szakította át a golyó a páncélüveget. Kis tanácstalanság után Franz von Holzhausen úgy döntött, hogy még egyszer megpróbálja.

És akkor a második üveg is betört.

link Forrás

Elon Musk értetlenkedett, mert a tesztelés során minden rendben volt állítólag, hiába vágtak hozzá mosdókagylót is. 

A Cybertruck a Tesla egyik nagy dobása akar lenni, amivel az Egyesült Államokban páratlanul népszerű platós autók piacára akarnak betörni. Az alapmodell értékesítése mintegy 40 ezer dollárról indul. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.