Egy floridai kutya egy órán át körözött egyedül egy autóban

Egy hátramenetben köröző autóra lett figyelmes a szomszédság a floridai Port St. Lucieban, egy ideig még a kiérkező rendőrök sem tudták eldönteni, hogy az autóban ülő sötét alak micsoda, egy ideig kisgyerekre gondoltak.

Aztán amikor a köröket rajzoló autó felöklelte a szomszéd postaládáját és kukáit, a jármű sebessége lecsökkent, így Anne Sabol járőr ki tudta nyitni a kocsi ajtaját. Ekkor érte a nagy meglepetés, az autóból egy fekete labrador ugrott elő.

Mint kiderült, az autó gazdája járó motorral hagyta az autóját a ház előtt, amibe a kutya beugrott és valahogy hátramenetbe kapcsolta az automata váltót. Az autó innentől kezdve rótta a köröket.

A kutya gazdája, aki neve elhallgatását kérte, azt ígérte, kifizeti az okozott kárt, pedig az amerikai tévéknek nyilatkozó szomszédok láthatóan élvezték a mutatványt. (CNN)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.