Hadházy Ákos ma délelőtt azt magyarázta a nyomozóknak, miért hivatali visszaélés, ha Borkai fia egymilliót kap egy semmilyen tevékenységet nem végző cég vezetéséért

2019 november 22., péntek 11:02
206

„A feljelentést azért tettem, mert miután a jachton orális élvezetekben részesülő ügyvéd több milliárdot keresett az Audi földjein, egy hozzá köthető cég évek óta havi egymilliót ad Borkai fiának egy olyan cég »vezetéséért«, amely SEMMIT nem csinál, ZÉRÓ bevétele van” - írja a Facebookon Hadházy Ákos.

Az ügyben feljelentés-kiegészítést rendeltek el, a független képviselő ezért járt a Központi Nyomozó Főügyészségen, ahol

„A nyomozóknak el kellett mondanom, szerintem ez miért kelti a hivatali visszaélés, vesztegetés és hűtlen kezelés gyanúját :)” 

„Az az érzésem, értették, más kérdés, hogy a főnökük mit enged majd meg nekik” - teszi hozzá sejtelmesen Hadházy, aki plusz dokumentumokat is átadott az ügyészségnek.

Reggel írtunk róla, hogy az ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését hivatali vesztegetés ügyében, illetve kábítószer-birtoklás miatt sem vizsgálódnak Borkai-ügyben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt