Hadházy Ákos ma délelőtt azt magyarázta a nyomozóknak, miért hivatali visszaélés, ha Borkai fia egymilliót kap egy semmilyen tevékenységet nem végző cég vezetéséért

POLITIKA
2019 november 22., 11:02
comments 202

„A feljelentést azért tettem, mert miután a jachton orális élvezetekben részesülő ügyvéd több milliárdot keresett az Audi földjein, egy hozzá köthető cég évek óta havi egymilliót ad Borkai fiának egy olyan cég »vezetéséért«, amely SEMMIT nem csinál, ZÉRÓ bevétele van” - írja a Facebookon Hadházy Ákos.

Az ügyben feljelentés-kiegészítést rendeltek el, a független képviselő ezért járt a Központi Nyomozó Főügyészségen, ahol

„A nyomozóknak el kellett mondanom, szerintem ez miért kelti a hivatali visszaélés, vesztegetés és hűtlen kezelés gyanúját :)” 

link Forrás

„Az az érzésem, értették, más kérdés, hogy a főnökük mit enged majd meg nekik” - teszi hozzá sejtelmesen Hadházy, aki plusz dokumentumokat is átadott az ügyészségnek.

Reggel írtunk róla, hogy az ügyészség elutasította Szabó Tímea feljelentését hivatali vesztegetés ügyében, illetve kábítószer-birtoklás miatt sem vizsgálódnak Borkai-ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.