Olyan kegyetlenül dobták ki Pochettinót, hogy a mágnestáblára írt üzenettel tudott csak elbúcsúzni a csapattól

2019 november 22., péntek 12:07
74

Egészen elképesztő részletek derülnek ki arról, hogy milyen körülmények között rúgták ki a gyenge középcsapat Tottenhamből a konkurensek költségvetésének töredékét felhasználva állandó BL-résztvevő, sőt BL-döntős együttest faragó Mauricio Pochettinót.

Most az derült ki, hogy tényleg, szó szerint igaz volt az korábbi információ, hogy az edzőnek arra sem adtak lehetőséget, hogy személyesen elbúcsúzzon a csapattól. Jesus Perez segédedző ugyanis kiposztolt két fotót a Twitterre arról, hogy a kirúgásáról éppen informált, még kluböltözetet viselő Pochettinónak annyi ideje maradt csak, hogy az egyik mágnestáblára ráfirkáljon egy villámgyors búcsúüzenetet a csapatának. Ami így hangzott

"Nagy köszönet mindenkinek! Nem búcsúzhatunk el egymástól... Mindig megmaradtok a ❤-ünkben."

Miközben a klubvezetés nyilvánvalóan régóta szervezte a kirúgást és José Mourinho leszerződtetését, hiszen a portugált 12 órával az argentin lapátra tétele után már ki is nevezték.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt