Olyan kegyetlenül dobták ki Pochettinót, hogy a mágnestáblára írt üzenettel tudott csak elbúcsúzni a csapattól

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egészen elképesztő részletek derülnek ki arról, hogy milyen körülmények között rúgták ki a gyenge középcsapat Tottenhamből a konkurensek költségvetésének töredékét felhasználva állandó BL-résztvevő, sőt BL-döntős együttest faragó Mauricio Pochettinót.

Most az derült ki, hogy tényleg, szó szerint igaz volt az korábbi információ, hogy az edzőnek arra sem adtak lehetőséget, hogy személyesen elbúcsúzzon a csapattól. Jesus Perez segédedző ugyanis kiposztolt két fotót a Twitterre arról, hogy a kirúgásáról éppen informált, még kluböltözetet viselő Pochettinónak annyi ideje maradt csak, hogy az egyik mágnestáblára ráfirkáljon egy villámgyors búcsúüzenetet a csapatának. Ami így hangzott

"Nagy köszönet mindenkinek! Nem búcsúzhatunk el egymástól... Mindig megmaradtok a ❤-ünkben."

Miközben a klubvezetés nyilvánvalóan régóta szervezte a kirúgást és José Mourinho leszerződtetését, hiszen a portugált 12 órával az argentin lapátra tétele után már ki is nevezték.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.