Olyan kegyetlenül dobták ki Pochettinót, hogy a mágnestáblára írt üzenettel tudott csak elbúcsúzni a csapattól

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egészen elképesztő részletek derülnek ki arról, hogy milyen körülmények között rúgták ki a gyenge középcsapat Tottenhamből a konkurensek költségvetésének töredékét felhasználva állandó BL-résztvevő, sőt BL-döntős együttest faragó Mauricio Pochettinót.

Most az derült ki, hogy tényleg, szó szerint igaz volt az korábbi információ, hogy az edzőnek arra sem adtak lehetőséget, hogy személyesen elbúcsúzzon a csapattól. Jesus Perez segédedző ugyanis kiposztolt két fotót a Twitterre arról, hogy a kirúgásáról éppen informált, még kluböltözetet viselő Pochettinónak annyi ideje maradt csak, hogy az egyik mágnestáblára ráfirkáljon egy villámgyors búcsúüzenetet a csapatának. Ami így hangzott

"Nagy köszönet mindenkinek! Nem búcsúzhatunk el egymástól... Mindig megmaradtok a ❤-ünkben."

Miközben a klubvezetés nyilvánvalóan régóta szervezte a kirúgást és José Mourinho leszerződtetését, hiszen a portugált 12 órával az argentin lapátra tétele után már ki is nevezték.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.