3365 néző és 11 ezer üres szék szurkolt a Vidinek a 14 milliárdos stadionban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A felcsúti Puskás Akadémiát fogadta a Mol Vidi az NB1. 13. fordulójában. A november elején átadott, 14 400 fős, 14 milliárd forintba kerülő új, Sóstói Stadionban szombat délután

a hivatalos adat szerint mindössze 3365 néző követte a helyszínen a találkozót. 

Ki is kaptak. 

Ide kívánkozik a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökének, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének kijelentése, amit még csütörtök este tett az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Rónai Egon közbevetésére, hogy a magyar klubok gyakorlatilag közpénzből működnek, Szöllősi György kijelentette:

a Fehérvár szerintem magánvállalkozás.

Papíron.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.