3365 néző és 11 ezer üres szék szurkolt a Vidinek a 14 milliárdos stadionban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A felcsúti Puskás Akadémiát fogadta a Mol Vidi az NB1. 13. fordulójában. A november elején átadott, 14 400 fős, 14 milliárd forintba kerülő új, Sóstói Stadionban szombat délután

a hivatalos adat szerint mindössze 3365 néző követte a helyszínen a találkozót. 

Ki is kaptak. 

Ide kívánkozik a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnökének, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének kijelentése, amit még csütörtök este tett az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Rónai Egon közbevetésére, hogy a magyar klubok gyakorlatilag közpénzből működnek, Szöllősi György kijelentette:

a Fehérvár szerintem magánvállalkozás.

Papíron.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.