Csányi Sándor szerint hazudott Bige, a hatósági eljárásokra "semmiféle ráhatása nem lehetett és nem is volt"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

"Sajnálatos, hogy a Bloomberg hírügynökség nem teljes körűen járta körbe a szóban forgó témát," közölte az OTP Bank Kommunikációs Osztálya és Csányi Sándor közleménye, amit az Indexnek küldtek meg. A hírügynökség csütörtökön közölt cikket a Bige-holdingról, amiben a tulajdonos, Bige László azt állítja, hogy a hatóságok érdeklődése mögött a

Csányi Sándorral folytatott vitája állhat.

A közlemény szerint 

"Csányi Sándor különösen sérelmezi, hogy a Bloomberg olyan hatósági eljárásokkal is összefüggésbe hozza, amelyeknek se okát se tartalmát nem ismeri, és azokra természetesen semmiféle ráhatása nem lehetett és nem is volt."

Az OTP első emberre felhívta a figyelmet, hogy "mind a valótlan, mind a valótlan és egyben sértő tények állítása, mind azok híresztelése jogsértésnek minősül."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.